Τριήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Κέα

Ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κέας διοργανώνουν, από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, ένα τριήμερο αφιερωμένο στην εθελοντική αιμοδοσία. Αναλυτικότερα θα πραγματοποιηθούν:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου | Κορησσία – Πνευματικό Κέντρο “Στυλιανός Ρέστης”

20.30 Ομιλία Δ/ντριας τμήματος αιμοδοσίας Τζάνειου Νοσοσκομείου, Χρυσούλας Αλέπη

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό της Δημάρχου, Ρένας Βελισσαροπούλου. Επιπλέον, η Θεατρική Ομάδα Κέας θα αφηγηθεί το παραμύθι «Η μικρή γαλάζια πεταλούδα» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων Άγιος Ιωάννης.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου | Κορησσία – Πνευματικό Κέντρο “Στυλιανός Ρέστης”

10.00 – 14.00 Εθελοντική Αιμοδοσία

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου | Ιουλίδα – Π.Π. Ιατρείο Κέας

10.00 – 14.00 Εθελοντική Αιμοδοσία

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο “Στυλιανός Ρέστης”, θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής από μαθητές Δημοτικού με θέμα την αιμοδοσία.

Στο χώρο που θα πραγματοποιείται η αιμοδοσία θα μπορεί οποιοσδήποτε να ενημερωθεί σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών, να δώσει δείγμα σάλιου και να γίνει υποψήφιος δότης (αφορά ηλικίες 18 – 45). Η δράση γίνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και ένα από τα ακόλουθα έντυπα ταυτοποίησης: ταυτότητα, διαβατήριο, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κάρτα αιμοδότη ή δίπλωμα οδήγησης. Συνιστάται να έχουν πάρει πρωινό και να έχουν κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ.