«Ψυχολογία για Όλους»

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο Δήμος Κέας συνεργάζονται και διοργανώνουν ένα μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα που έχει ως σκοπό να μυήσει κάθε ενδιαφερόμενο στον κόσμο της Ψυχολογίας. Οι εγγραφές παρατείνονται έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2021.

Μέθοδος Διδασκαλίας

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ψυχολογία για Όλους», έχει δωδεκάμηνη διάρκεια, 450 ωρών και θα πραγματοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου απομακρυσμένα. Ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μεικτός: Ο κάθε συμμετέχοντας μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή αποστέλλεται με e-mail, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μία κάθε μήνα) συναντήσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, κατά τις οποίες υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.

Σημαντικές πληροφορίες

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για συγκεκριμένες ειδικότητες (πχ. εκπαιδευτικών), ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5).

Το Πρόγραμμα απευθύνεται:
α) σε πτυχιούχους Πανεπιστημίου και
β) σε αποφοίτους Λυκείου.

Λόγω της συνεργασίας με το Δήμο Κέας, τα ετήσια δίδακτρα είναι 100€ (αντί 250€) και καταβάλλονται σε δύο δόσεις των 50€.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν αναλυτικά την προκήρυξη εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Συντονίστρια του Δήμου μας, κ. Άννα Ψύλλα, τηλ. 6972390293.

Διαδικασία Εγγραφής

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Στην παραπάνω αίτηση εγγραφής εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία στα ανάλογα πεδία.

  • Στην επιλογή “συμμετοχή ως” επιλέγετε “50€ (πρώτη δόση από 100€) Συνεργασία με Δήμο”.
  • Στο πεδίο “Αριθμός Φορολογικού Μητρώου Συμμετέχοντα” αναγράψτε το ΑΦΜ σας

Στα στοιχεία πληρωμής:

  • Επιλέγετε τον τύπο παραστατικού που επιθυμείτε να λάβετε (Απόδειξη παροχής υπηρεσιών ή τιμολόγιο)
  • Στον ‘Τρόπος πληρωμής” επιλέγετε Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
  • Το πεδίο “Πληροφορίες Πληρωμής/Αριθμός Καταθετηρίου” το αφήνετε κενό.
  • Για να προχωρήσετε στην πληρωμή θα πρέπει να πατήσετε εγγραφή.
  • Στη συνέχεια πατήστε Proceed για να μεταφερθείτε στο e-commerce της Alpha Bank. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας και έπειτα πατήστε πληρωμή.

Τέλος, αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας εδώ, ώστε να μπορούμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα και την εξέλιξη του: