Το ITN News Web TV διοργανώνει από τις 8 έως τις 24 Φεβρουαρίου το 15νθήμερο Forum “Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021” με ζωντανές εκπομπές. Στο Forum συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές από όλες τις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας και των εμπλεκόμενων φορέων. Υλοποιείται εν όψει και της επερχόμενης έκθεσης “Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών”, που θα διεξαχθεί στις 14 – 16 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Το νησί μας εκπροσώπησε και παρουσίασε η Δήμαρχος Κέας, κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου, η οποία μίλησε για όλα όσα μπορεί να απολαύσουν οι επισκέπτες του. Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της Κέας εδώ:

Σκοπός του Forum είναι η ανάδειξη των νησιωτικών τουριστικών προορισμών. Να ανιχνευθούν και να επισημανθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νησιού, τα στοιχεία που διαφοροποιούν κάθε περιοχή και την ισχυροποιούν απέναντι στον ανταγωνισμό. Να συζητηθούν οι δυνατότητες για επιμέρους ανάπτυξη δραστηριοτήτων, δράσεων, πρωτοβουλιών που μπορούν να ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν και να επεκτείνουν την τουριστική σεζόν. Η συζήτηση κρίνεται εξαιρετικά σημαντική, καθώς η πανδημία έχει προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην ταξιδιωτική κίνηση στην χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως με αποτέλεσμα να απαιτούνται δράσεις για την τουριστική ανάκαμψη.