Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φετινοί αγώνες δρόμου KEA RUN, μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας. Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι της Κορησσίας, πραγματοποιήθηκαν αγώνες 5χλμ, 10χλμ καθώς και αγώνας για παιδιά, όλοι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη.

Οι αγώνες στάθηκαν αφορμή για αρκετούς αθλητές και αθλητικούς συλλόγους να επισκεφθούν την Κέα, να συμμετέχουν στη μοναδική αυτή διοργάνωση, να τρέξουν στις όμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές, να συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους στη στήριξη των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του νησιού και να γνωρίσουν την φθινοπωρινή Κέα.

Στους αγώνες συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών καθώς και αρκετοί εθελοντές. Στην κατηγορία των 10 χλμ. τερμάτισε πρώτος ο ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με χρόνο 00:37:37. Στην κατηγορία των 5 χλμ. πρώτη ήταν η ΡΑΣΣΙΑ ΑΘΗΝΑ με χρόνο 00:22:11. Στα παιδιά την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Λόγω των μέτρων προστασίας δεν έγινε τελετή απονομής, αλλά τα κύπελλα και τα μετάλλια, που ήταν ευγενική χορηγία της οικογένειας Παούρη, απονεμήθηκαν στους αθλητές με τον τερματισμό τους. Κύπελλα δόθηκαν στους τρεις πρώτους αθλητές της κάθε κατηγορίας.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους! Και του χρόνου! Είναι χαρά για εμάς και μια γιορτή για το νησί μας η διοργάνωση αυτή που πλέον αποτελεί θεσμό. Ευχαριστούμε την εταιρία ALL ABOUT RUNNING για την οργάνωση του αγώνα, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την οικονομική υποστήριξη που μας παρείχε, την Κοινωφελή Επιχείρηση και τους υπαλλήλους του Δήμου Κέας, που όλοι μαζί συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των αγώνων παρά τις ιδιαιτερότητας της περιόδου αυτής.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Παούρη, όπως και τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης:

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά τους το Αστυνομικό Τμήμα Κέας, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κέας, το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, το Π.Π.Ι. Κέας και τις επιχειρήσεις: Στροφή του Μίμη, Eora, Σβούρα.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, που πάντοτε με φιλόξενη διάθεση κάνουν την διοργάνωση αυτή τόσο ξεχωριστή και τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή, την κατανόηση και την συνεργασία τους.

Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες των αγώνων.