Ομαλά κύλησε φέτος η λειτουργία του Δημοτικού Σφαγείου Κέας, το οποίο ανταπεξήλθε ικανοποιητικά στην αυξημένη ζήτηση ενόψει Πάσχα. Χάρη στο σωστό προγραμματισμό από τους χρήστες του σφαγείου δεν παρατηρήθηκε κανένα κώλυμα στη δραστηριότητά του.
Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα και ιδιαιτέρως τους παραγωγούς, τους εμπόρους κρέατος, τους κρεοπώλες και τους εκπροσώπους του Δήμου για την συνεργασία τους, αλλά κυρίως το προσωπικό του Δήμου που υπερέβαλλε εαυτόν.
Το Τζιώτικο κρέας αποτελεί ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, γεύσης και διατροφικής αξίας. Τις ιδιότητες αυτές οφείλει στη μέθοδο της ελευθέρας βοσκής που ακολουθούν οι περισσότεροι παραγωγοί, αλλά και στην πλούσια χλωρίδα της Κέας. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να στηρίζει τον ζωτικό αυτό τομέα για την οικονομία του νησιού και να βρίσκεται δίπλα στους κτηνοτρόφους και τους παραγωγούς της Κέας.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!