Διαδικασία εξαργύρωσης εισιτηρίων συναυλίας Σταύρου Ξαρχάκου

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, με την επταμελή ορχήστρα του, μας χάρισε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου μια ξεχωριστή βραδιά και παρουσίασε στο κοινό της Κέας ένα σπάνιο αφιέρωμα στη νεότερη μουσική ιστορία της χώρας. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή και ο μαέστρος, μεταδίδοντας το πάθος και την αγάπη του για τη μουσική, καταχειροκροτήθηκε. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Το σύνολο των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την πρόσκληση ιατρών για τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού. Ευχαριστούμε πολύ όσους με την αγορά των εισιτηρίων τους στήριξαν το σκοπό αυτό.

Αν όμως, εξαιτίας της αλλαγής του χώρου και της ημέρας της συναυλίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κάποιος επιθυμεί την εξαργύρωση του εισιτηρίου του, αυτό είναι εφικτό σύμφωνα με τα παρακάτω:

Επιστροφή χρημάτων θα γίνεται:

  1. Στο Τοπικό Γραφείο του Δήμου Κέας στην Κορησσία, στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 έως 20:00 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 έως τις 20:30.
  2. Στο Ταμείο του Δήμου Κέας, από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 – 14.00.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στις τράπεζες ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή ALPHA ή EUROBANK, από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019, αφού οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν ταχυδρομικά τη σχετική αίτηση, τα εισιτήρια και τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού στο Δήμο Κέας – Ιουλίδα, Κέα, Τ.Κ. 84002.

Σε κάθε περίπτωση, για την επιστροφή χρημάτων θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση (είτε επιτόπου, είτε ταχυδρομικά) και να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους. Τα εισιτήρια δεν θα πρέπει να είναι ακυρωμένα. Σκαναρισμένα ή φωτοτυπημένα εισιτήρια δεν θα γίνονται δεκτά.

Για διευκρινίσεις μπορεί κανείς να καλέσει στο τηλέφωνο του Δήμου Κέας 2288360011 ή να στείλει email στο tourdept@kea.gr.