Βοήθεια υπέρ των πυρόπληκτων της Ραφήνας από την Κέα

Την περασμένη εβδομάδα ο Αντιδήμαρχος Κέας, κ. Στέφανος Βρεττός, παρέδωσε στον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Ευάγγελο Μπουρνούς, δύο επιταγές για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων και των έργων υποδομής που είναι απαραίτητα στην περιοχή, μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018.

Για την συγκέντρωση των δύο χρηματικών ποσών, ο Δήμος Κέας αποφάσισε τη διάθεση όλων των εσόδων της εκδήλωσης “Μια Γιορτή για την Καρθαία” για τον σκοπό αυτό, ενώ παράλληλα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου συγκέντρωσε χρήματα κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο εκείνη στο νησί.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου απηύθυνε δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για αυτή την κίνηση και παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Κέας ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. “Πράξεις σαν τις δικές σας αναδεικνύουν το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους”, γράφει στην επιστολή του, τονίζοντας επίσης ότι οι πολίτες και η διοίκηση της Ραφήνας δεν θα ξεχάσουν τη γενναιόδωρη αυτή προσφορά.

Ο κ. Μπουρνούς ενημέρωσε, τέλος, τον κ. Βρεττό για τις φρικτές ώρες τις φωτιάς, τις προσπάθειες που κατέβαλε ο μηχανισμός του Δήμου για την αντιμετώπιση της, αλλά και για την παρούσα κατάσταση στην περιοχή.