τελετή ορκωμοσίας

Στο περιστύλιο του Νέου Δημαρχείου της Κέας πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της Δημάρχου, Ρένας Βελισσαροπούλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των νέων Τοπικών Συμβουλίων. Η συμμετοχή του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο ανοιχτό κάλεσμα της Δημάρχου ήταν μεγάλη και συγκινητική.

H Δήμαρχος στην ομιλία της αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα και το συμβολισμό της ημέρας, ως την αρχή της νέας δημοτικής περιόδου. Τόνισε ότι κοιτώντας μπροστά, με δυναμισμό και συλλογικότητα, θα γίνουν τα μέγιστα για το καλό του νησιού μας. Η συλλογικότητα αυτή έγκειται στη συνεργασία τόσο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, άνθρωποι οι οποίοι ήδη έχουν συνυπάρξει στο παρελθόν σε διάφορες θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή σε τοπικούς συλλόγους και σωματεία, αλλά κυρίως στη συνεργασία Πολιτών και Δήμου.

Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο τέως Δήμαρχος και σημερινός Έπαρχος, κύριος Γιάννης Ευαγγέλου, που ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα Δημοτική Αρχή. Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν επίσης μέλη του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθούν φωτογραφίες και μικρά αποσπάσματα από την τελετή.