Σε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγίου, κ. Γιώργο Λεονταρίτη βρέθηκε η Δήμαρχος Κέας, κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου, η οποία επισκέφθηκε για τον λόγο αυτό την Σύρο.

Στη συνάντηση η Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη για την χρηματοδότηση ποσού 165.000€ που εγκρίθηκε για τις συντηρήσεις και επισκευές των σχολείων της Κέας, όπως και για τη στήριξη της Περιφέρειας στα θέματα του νησιού.

Συζητήθηκαν στη συνέχεια τα ζητήματα των μεγάλων έργων της Κέας. Μίλησαν για την πορεία των διαδικασιών στο έργο του Βιολογικού Καθαρισμού, για την ανάθεση συντήρησης και καθαρισμού του Περιφερειακού Οδικού Δικτύου, όπως και για την Αποκατάσταση του ΧΑΔΑ. Η παλιά χωματερή στα Χάλαρα, η οποία έκλεισε, αναμένεται σύντομα να αποκατασταθεί, καθώς η μελέτη αποκατάστασης της έχει πρόσφατα ολοκληρωθεί. Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη συμπληρωματικών εργασιών στον τομέα της Αποχέτευσης.

Τέλος, συμφωνήθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τη στήριξη έργων του Δήμου Κέας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνεργασία του και την πολύτιμη βοήθεια του προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του νησιού και να ολοκληρωθούν μεγάλα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών μας.