Ο Δήμος Κέας, σε συνεργασία με τον Οικολογικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τετράποδις, διοργάνωσε δράση για την δωρεάν στείρωση ΑΔΕΣΠΟΤΗΣ γάτας, από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου 2021. Οι στειρώσεις έγιναν από κτηνίατρο, στο χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιουλίδας, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές της δράσης. Χάρη σε αυτούς μαζεύτηκαν, περιθάλφθηκαν, στειρώθηκαν και σημάνθηκαν συνολικά 70 γάτες, 65 με τη χρηματοδότηση του Δήμου και 5 επιπλέον με δωρεές φίλων του συλλόγου Τετράποδις.

Η κτηνίατρος με την ομάδα της αντιμετώπισαν κάθε ζώο ξεχωριστά με ότι αυτό απαιτούσε, πχ περίθαλψη πληγών. Όπως έχει αποδειχθεί η συνεργασία Δήμου, Συλλόγων και εθελοντών φέρνει πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα και χρόνο με το χρόνο κερδίζουμε εμπειρία που μας βοηθά να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί.

Αμέριστη και η προσφορά για ακόμη μία φορά του Φαρμακείου του κ. Ιάσονα Ζιώγα στην Ιουλίδα που με την ιατροφαρμακευτική του προσφορά τα ζώα έλαβαν την κατάλληλη αγωγή, της κ. Νίκης Κοζαδίνου που μας χορήγησε τεχνικό εξοπλισμό από το κατάστημά της «ΗΛΕΚΤΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΕΑΣ» που εξυπηρέτησε τους γιατρούς μας, αλλά και της κ. Μαρίας Δεμένεγα που χορήγησε την φιλοξενία των γιατρών στα δωμάτιά της «Το Κάστρο» στην Ιουλίδα.

Επόμενο ραντεβού τον Μάρτη.