Μαθήματα  μπαλέτου, σύγχρονο, μοντέρνου χορού και Videoclip Dance, Zumba και χορευτικής γυμναστικής κάθε Δευτέρα!

Ο Δήμος Κέας και η ΚΕΔΚ με χαρά ανακοινώνουν και φέτος τη διοργάνωση τμημάτων χορού για μικρούς και μεγάλους, με την δασκάλα χορού, Μαλένα Σέρβου. Το νέο αυτό πρόγραμμα μαθημάτων προσδοκούμε να φέρει τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες του νησιού μας σε επαφή με αρκετά διαφορετικά είδη χορού. Θα ανακαλύψουν έτσι τα οφέλη κάθε είδους, θα γυμναστούν, θα διασκεδάσουν, θα εκφραστούν και θα κοινωνικοποιηθούν μέσα από αυτήν την δημιουργική δραστηριότητα.

Νέα κλειστά τμήματα Αγωνιστικού χορού και τμήματα των Ακαδημαϊκών επιπέδων μοντέρνου χορού της ISTD για όλα τα επίπεδα και ηλικίες κάθε Κυριακή!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: κ. Μαλένα Σέρβου, 698 065 5030 /  d.servoumalena@gmail.com

Μαλένα Σέρβου | Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε χορό σε ηλικία  3ων ετών,  με αφετηρία το κλασσικό μπαλέτο. Φοίτησε στο Διεθνή Οργανισμό Χορού «Imperial Society of  Teachers of  Dancing». Παρακολούθησε μαθήματα Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου χορού,  στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου. Commercial Styles, Hip-Hop, Modern Jazz και άλλα Street Styles classes,  συνόδευαν πάντα την πορεία της, καθώς παρακολουθεί σχετικά σεμινάρια, εντός και εκτός συνόρων. Το 2018 παρακολούθησε την εκπαίδευση, Basic Steps 1, του προγράμματος Zumba Fitness και είναι αναγνωρισμένη Instructor Zumba. Το 2021 συνόδευσε την Ελληνική Αποστολή για τον 1ο Παγκόσμιο Αγώνα Χορού στα  Special Olympics, όπου συμμετείχε με την Ομάδα την Εθνικής Ελλάδος σαν Unified Partner, κατακτώντας την 4η θέση. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  Ειδικής Αγωγής, Νοητικής και Κινητικής Αναπηρίας και Αυτισμού, του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς εργάζεται στον τομέα του Θεραπευτικού Χορού και της Μουσικοθεραπείας. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε αγώνες χορού, εντός και εκτός Αθήνας, με σημαντικές διακρίσεις και έπαθλα.