Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Η Δήμαρχος Κέας, κ. Ρένα Βελισσαροπούλου, απευθύνει μήνυμα με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά

Καλή Σχολική Χρονιά, Καλή Πρόοδο σε όλα τα παιδιά, Καλή Δύναμη και Καλή Συνεργασία με όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ο Δήμος μας στέκεται δίπλα στα παιδιά τόσο με τη συντήρηση των κτιριακών μονάδων, όσο και σε θέματα παιδείας και εκπαίδευσης συνολικά. Σε λίγες ημέρες ξεκινά η λειτουργία μικρής κινηματογραφικής λέσχης στα πλαίσια του Greek Island Film Festival και θα πραγματοποιηθούν επίσης θεατρικές παραστάσεις, εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας.

Αθλητικό υλικό θα διανεμηθεί στα σχολεία ανάλογα με τις ανάγκες τους, προσφορά της εταιρίας Ramos, την οποία ευχαριστούμε.

Σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του νησιού, τους δημοτικούς συμβούλους και τους φορείς του νησιού, θα ασχοληθούμε με το μέλλον και τις κατευθύνσεις της εκπαίδευσης στο νησί μας, στα πλαίσια της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Επίσης θα διερευνηθούν τρόποι εποικοδομητικής απασχόλησης των παιδιών εκτός ωραρίου σχολείων.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και συγχρόνως να παροτρύνω τα υπόλοιπα παιδιά να συνεχίσουν την προσπάθεια τους δυνατά και σταθερά.

Καλή αρχή για τους μαθητές που σήμερα ξεκινούν για πρώτη φορά και καλή αρχή στους νεοπροσληφθέντες καθηγητές και δάσκαλους.