Μια Γιορτή για την Καρθαία

Έχοντας πλέον αποκτήσει το συναίσθημα της ικανοποίησης, μετά τα θετικά σχόλια που εισπράξαμε από όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν σε αυτή τη σημαντική -και από άποψη χώρου, αλλά και συντελεστών- συναυλία, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν, υποστήριξαν και μας βοήθησαν για τη διοργάνωση αυτή.

Καταρχάς τους συνδιοργανωτές μας, την ΚΑ Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Έπειτα τους υποστηρικτές μας KEOS Culture, Σύνδεσμο των Απανταχού Κείων και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κάτω Μεριάς “Η ΚΑΡΘΑΙΑ”.

Τους χορηγούς της διοργάνωσης ARLA Foods, BRINKS Hellas και Goldair Handling.

Τους εθελοντές, που με την αμέριστη προσφορά τους μας συμπαραστάθηκαν στην εξυπηρέτηση των θεατών – επισκεπτών.

Την ορχήστρα Φίλων της Μουσικής ΚΑΜΕΡΑΤΑ, η οποία μας έκανε την τιμή να παρουσιάσει το κλασικό της ρεπερτόριο στον εκπληκτικό αυτό χώρο.

Την παραγωγό της εκδήλωσης, κυρία Άννα Γιώτη.

Τις αρχαιολόγους, κυρία Μαρία Κουτσουμπού και Τάνια Πανάγου, το προσωπικό και τους φύλακες του Αρχαιολογικού μουσείου Κέας.

Το προσωπικό του Δήμου, το οποίο ανέλαβε την προετοιμασία της διοργάνωσης, του χώρου, αλλά και την προβλήτα υποδοχής.

Το κοινό, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας να παρακολουθήσει τη συναυλία και για τη συνδρομή του στη συλλογή χρημάτων, τα οποία θα αποδοθούν για τη στήριξη των πυρόπληκτων της ανατολικής Αττικής.

Τέλος, το φίλο του νησιού μας, κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, που με τη γενναιόδωρη χορηγία του συνεισέφερε στη διοργάνωση της συναυλίας.

Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε, προσθέτοντας με έμφαση ότι ο καθένας έκανε κάτι παραπάνω από αυτό που όφειλε για να επιτύχουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, που μας δημιουργεί την πρόθεση να το επαναλάβουμε και την επόμενη χρονιά.

 

Τους ευχαριστούμε όλους!

Ο Δήμαρχος Κέας

Ιωάννης Ευαγγέλου