Τις ημέρες που πέρασαν το νησί της Κέας μπήκε σε κλίμα εορταστικό και αποκριάτικο.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου μικροί και μεγάλοι ξεφάντωσαν στην Κορησσία. Το πρωί η Πλατεία Ηρώων γέμισε κονφετί και μασκαράδες. Μουσική, χορός, εκπλήξεις, γέλια, αποκριάτικα παιχνίδια και ένα μεγάλο γαϊτανάκι ήταν τα συστατικά αυτής της πολύ κεφάτης εκδήλωσης, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Κέας. Το μεσημέρι το πάρτι συνεχίστηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κορησσίας με DJ, ζογκλέρ, παιχνίδια, χορό, μαλλί της γριάς και κρασί που προσέφερε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κέας.

Την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο 9 Μαρτίου, απολαύσαμε την αποκριάτικη γιορτή ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ από το Μουσικό Εργαστήρι & τις ομάδες θεατρικού παιχνιδιού στην Κορησσία. Μικροί και μεγάλοι παρουσίασαν τα επιτεύγματα τους και διασκέδασαν μέσα από παιχνίδια και χορό.

Αργότερα την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε στην Κάτω Μεριά η αποκριάτικη εκδήλωση από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο “Καρθαία”. Με μία διαδραστική θεατρική παράσταση, παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς, μεταμφιέσεις, μουσική και φυσικά πολύ χορό γνωρίσαμε έθιμα από κάθε εποχή και ταξιδέψαμε από την Αρχαία Ελλάδα ως το σήμερα.

Στις 3 Μαρτίου διασκεδάσαμε στο αποκριάτικο πάρτυ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ιουλίδας με animater, σουβλάκια, λουκουμάδες, μουσική από DJ και χορό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ιουλίδας.

Μην χάσετε τις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών. Σας περιμένουμε φυσικά να διασκεδάσουμε μαζί στο Καρναβάλι και τα Κούλουμα που διοργανώνει ο Δήμος Κέας. Δείτε το πρόγραμμα εδώ: