Την Κυριακή 17 Μαρτίου η Κέα διασκέδασε στο Καρναβάλι του Δήμου Κέας στην Ιουλίδα. Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες, μουσική, χορός και πολύχρωμες σερπαντίνες γέμισαν την Πλατεία μπροστά στο Ιστορικό Δημαρχείο. Δεν έλειψαν τα παιχνίδια και φυσικά ο σοκολατοπόλεμος. Ο DJ Μάριος Τσαλαπάτης έντυσε με μουσική τις όμορφες αυτές στιγμές, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος “Καρθαία” προσέφερε χειροποίητο ρυζόγαλο και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κέας κρασί.

Την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος Κέας διοργάνωσε παραδοσιακά Κούλουμα στην Κάτω Μεριά με την πολύτιμη συνεργασία των συλλόγων του νησιού μας που προσέφεραν παραδοσιακά εδέσματα: Σύλλογος Γυναικών “Η Μελίτη”, Εξωραϊστικός Σύλλογος “Καρθαία”, Σύλλογος Ποισσών “Άγιος Ισίδωρος”, Εξωραϊστικός Σύλλογος Οτζιά. Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κέας προσέφερε κρασί. Ευχαριστούμε επίσης για τα κεράσματα τους κ. Κοσμά Πολίτη, κ. Κοσμά Τζανίνη και κ. Σταύρο Τσίτσο. Η μέρα κύλησε με τον ουρανό της Κέας γεμάτο χαρταετούς, κέφι, χορό και μουσική.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου στην Πλατεία της Ιουλίδας πραγματοποιήθηκε το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με ομάδες μαθητών από τη Γ’ Γυμνασίου Κέας. Τα παιδιά το απόλαυσαν, διασκέδασαν και ξεσήκωσαν τις γειτονιές και τα σοκάκια της Χώρας μας.

Και του χρόνου!