Ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κέας, διοργάνωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο,1 και 2 Απριλίου 2023,  ένα διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα, με την υποστήριξη του Συλλόγου Στήριξης ΠΠΙ Κέας «Ερασίστρατος».

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσήλθαν για να δώσουν αίμα εθελοντικά. Κατά τη διάρκεια της δράσης συγκεντρώθηκαν συνολικά 89 μονάδες αίματος, με αρκετούς τακτικούς εθελοντές αιμοδότες αλλά και αρκετούς που αιμοδότησαν για πρώτη φορά. Επιπλέον, είχαμε 3 νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών μέσω του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ευχαριστούμε πολύ το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο που επισκέπτεται την Κέα 2 φορές το χρόνο για τη διοργάνωση αυτή.

Ευχαριστούμε, επίσης:

  • το Αθλητικό Σωματείο Παλαιμάχων Κέας και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δήμου Κέας που συμμετείχαν δυναμικά και αυτή τη φορά στην αιμοδοσία.
  • τους «Αnemos Cafe», «Πολίτης Τροφοδοτική Κέας ΑΕ», «Φούρνος Βασιλώνη», Marcie Mayer – Acorn Cookies, Ανθούλα Ξέστερνου, Νίκη Βώσικα για τα είδη του μπουφέ των αιμοδοτών.
  • την «Πολίτης Τροφοδοτική Κέας ΑΕ» για τη φύλαξη ψυκτικών υλικών.
  • τον κ. Μαυρομμάτη Δαμάλα για την προσφορά του έντυπου υλικού για την προώθηση της δράσης.

 Συγχαρητήρια στους αιμοδότες μας, αλλά και σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την τόσο σημαντική δράση αλληλεγγύης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2023!