Ανακοίνωση για τις εγγραφές στο ΕΠΑ.Λ. Κέας

Εγγραφές στο Επαγγελματικό Λύκειο Κέας

Αγαπητοί  Γονείς και Κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες, απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. και ΓΕΛ,

Σας ενημερώνουμε ότι  από 28 Ιουνίου 2023  έως και 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων ΕΠΑ.Λ. θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2023-2024. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία..

Η είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές θα πραγματοποιηθεί με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως «Κηδεμόνας E-eggrafes» στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια.

Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια επικοινωνήστε μαζί μας για την διασταύρωση των στοιχείων κηδεμόνα.

Εφόσον πρόκειται για μαθητή/τρια Γ΄ Γυμνασίου ή Α΄ Γενικού Λυκείου η διασταύρωση των παραπάνω θα πρέπει να γίνει στο σχολείο φοίτησης (π.χ. Γυμνάσιο – ΓΕΛ Κέας).

Για την λειτουργία-έγκριση Τάξεων και Τομέων το σχ. Έτος 2023-2024 είναι απαραίτητη η υποβολή της συγκεκριμένης  αίτησης-δήλωσης.

Στο Επαγγελματικό Λύκειο Κέας είναι εγκεκριμένοι οι παρακάτω τομείς:

1) Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας

2) Τομέας Μηχανολογίας

3) Τομέας Πληροφορικής

4) Τομέας Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος & Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού

5) Τομέας Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας (Νέος  Τομέας στο σχολείο μας)

Απόφοιτοι  Γενικού Λυκείου μπορούν να εγγραφούν στη Β΄ τάξη για απόκτηση Πτυχίου ειδικότητας και συμμετοχή στις Πανελλαδικές ΕΠΑ.Λ. και απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. για απόκτηση Πτυχίου άλλου Τομέα  και συμμετοχή στις Πανελλαδικές ΕΠΑ.Λ.  (παρακολουθώντας  μόνο τα μαθήματα τομέα-ειδικότητας).

 

Πληροφορίες: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΑΣ, ΙΟΥΛΙΔΑ ΚΕΑΣ, Τηλ. 22880 22070, Email: mail@1epal-keas.kyk.sch.gr