Κολυμβητικός Περίπατος

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για τον 2ο Κολυμβητικό Περίπατο Κέας “Λάμπρος Κατσώνης” που διοργανώνεται από το Δήμο Κέας, σε συνεργασία με την “Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση”, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, ο Κολυμβητικός Περίπατος θα πλαισιωθεί αυτή τη φορά από ένα διήμερο δράσεων και εκδηλώσεων, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα την Κέα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της. Επιπλέον φέτος διοργανώνεται και Παιδικός Παράπλους απόστασης 500μ. Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Σε ό,τι αφορά στη μετακίνηση προς και από το νησί με το πλοίο ”Μαρμάρι Express”, οι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 50% στα ατομικά τους εισιτήρια, προσφορά της ναυτιλιακής εταιρίας Καρυστία, στα δρομολόγια:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου | Λαύριο-Κέα 18:00
Σάββατο 5 Οκτωβρίου | Λαύριο-Κέα 08:00 και 17:30
Κυριακή 6 Οκτωβρίου | Λαύριο-Κέα 08:00

Η επιστροφή από Κέα για Λαύριο είναι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 19:30.

Οι συμμετέχοντες προκειμένου να δικαιούνται την έκπτωση αυτή θα πρέπει να έχουν στείλει την αίτηση συμμετοχής τους στο email destinationkea@kea.gr μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ.

Οι Σπιτικές Γεύσεις, ο Αρισταίος, τα Acorn Cookies και το Ρόδι Κέας θα είναι μαζί μας την ημέρα διεξαγωγής του Κολυμβητικού Περιπάτου και του Παιδικού Παράπλου και θα προσφέρουν τοπικά κεράσματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, στον τερματισμό θα υπάρχει κέρασμα και από το Δήμο Κέας.

2ος Κολυμβητικός Περίπατος