Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου η Δήμαρχος Κέας, κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή «Ενημέρωση 10-12» με την Νίνα Κασιμάτη. Ο δημοσιογράφος Ευτύχης Γρυφάκης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον πολλών Γάλλων για το νησί, ενώ η Δήμαρχος μίλησε για τον Σεπτέμβρη στη Τζια, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να απολαύσει κανείς τα μονοπάτια, την ενδοχώρα, τις παραλίες, τα μνημεία και το φυσικό της κάλλος.

Μίλησαν ακόμη για την Γιορτή για την Καρθαία που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο το απόγευμα και για δύο αθλητικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Κέα το προσεχές διάστημα. Οι αγώνες δρόμου Kea Run θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες ορεινού τρεξίματος Kea Challenge θα διεξαχθούν μέσα στον Οκτώβριο.

Στη συνέχεια συζήτησαν για την τουριστική περίοδο μέχρι στιγμής και την αυξημένη κίνηση στο νησί. Όπως είπε η Δήμαρχος, η Κέα αποτελεί επίσης ιδανικό προορισμών γάμων. Η γαστρονομία και τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα είναι μερικά ακόμα από τα δυνατά της σημεία.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή στο ERTflix.