ΑΚΥΡΩΣΗ!

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού από αύριο και της δυσκολίας μετακίνησης των συνδιοργανωτών μας λόγω του mini lockdown στη Θεασσαλονίκη, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ακύρωση του 3ου Κολυμβητικού Περιπάτου Κέας «Λάμπρος Κατσώνης». Η ασφάλεια κάθε συμμετέχοντα είναι για τον Δήμο Κέας, αλλά και την Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση, προτεραιότητα και βασική προϋπόθεση για την διοργάνωση του Κολυμβητικού Περιπάτου.

Το ραντεβού μας με τους κολυμβητές και λάτρεις του νησιού μας μετατίθεται για την επόμενη χρονιά την οποία περιμένουμε όλοι με πολλή χαρά και ανυπομονησία.

Ο Δήμος Κέας προκηρύσσει, σε συνεργασία με την “Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση”, τον 3ο Κολυμβητικό Περίπατο Κέας “Λάμπρος Κατσώνης” την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον κόλπο του Αγίου Νικολάου, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου και θα εξελιχθεί σε μία τριγωνική διαδρομή (Κορησσία – Βουρκάρι – φάρος Αγίου Νικολάου και τερματισμός στην Κορησσία) απόστασης περίπου 3.700 μέτρων, με ώρα έναρξης 12.00 το μεσημέρι. Την εξέλιξή του θα μπορούν να παρακολουθούν οι θεατές από διάφορα σημεία του κόλπου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί και Παιδικός Παράπλους απόστασης 500μ. στην παραλία της Κορησσίας, με ώρα έναρξης 10.30.

> Δικαίωμα συμμετοχής στον Κολυμβητικό Περίπατο έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση που παραδίδουν στους διοργανωτές. Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.

> Δικαίωμα συμμετοχής στον Παιδικό Παράπλου έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, ηλικίας 8 έως 15 ετών, οι οποίοι βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για τη συμμετοχή τους απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα. Συμμετέχουν, επίσης, με ευθύνη του γονέα ή του κηδεμόνα τους, κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση που αυτός παραδίδει στους διοργανωτές.

Οι αθλητές πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα, για να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και να τους δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής. Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό εγκεκριμένο, όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.λπ.) ή στολές. Πριν την εκκίνηση, οι αθλητές/τριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

Πληροφορίες για τεχνικές λεπτομέρειες: τηλ.: 22880-22629 & 6937664924, κος Γιάννης Μελισσίδης (Χορηγός επικοινωνίας ”Ίσαλος” art & handmade creations, Βουρκάρι Κέας).