Η Κέα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο “CineDoc Island Film Festival” μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κέας. Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο μη-διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου που έχει στόχο την προβολή ντοκιμαντέρ και ταινιών μυθοπλασίας στη νησιωτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Οι προβολές την περίοδο αυτή γίνονται διαδικτυακά. Η 2η προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου 2021 και θα είναι διαθέσιμη κατά τις ώρες 17.00 – 20.00. Θα προβληθεί η ταινία “Fight Girlγια την οποία θα βρείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες. Απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 12 ετών. Για την πραγματοποίηση της προβολής βοήθησε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “Νεανικό Πλάνο”.

Προκείμενου να έχετε πρόσβαση στην προβολή θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέσω της φόρμας που ακολουθεί. Λίγες ώρες πριν την προβολή θα σας αποσταλεί ο σύνδεσμος και οι απαραίτητες πληροφορίες. Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής 100 ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Fight Girl
Johan Timmers | 84΄ | 2019 | Ολλανδία, Βέλγιο | Μυθοπλασία | 12+
Μετά τον χωρισμό των γονιών της, η 12χρονη Μπο αναγκάζεται να μετακομίσει σε ένα προάστιο του Άμστερνταμ με τη μητέρα της και τον αδελφό της. Μια νέα φίλη την εισάγει στον κόσμο του kickboxing και το φυσικό της ταλέντο σύντομα την οδηγεί στους εθνικούς αγώνες. Όμως η Μπο πρέπει να μάθει πώς να συγκρατεί τον θυμό της και να αποδεχθεί ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον κόσμο γύρω της.

Η ταινία κέρδισε το Βραβείο Νεανικού Κοινού 2019 της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Δείτε το trailer εδώ: