Υποτροφίες σπουδών σε νέους της Κέας

Υποτροφίες σπουδών σε νέους της Κέας

Σε σπουδαστές του Δήμου Κέας θα χορηγήσει υποτροφίες  στα City Unity College και ΙΙΕΚ City Unity, μέλη του Εκπαιδευτικού Ομίλου CITY U.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται μια πλήρης υποτροφία σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Κολεγίου ή του ΙΕΚ, καθώς και πέντε υποτροφίες -50% στα ετήσια δίδακτρα προγραμμάτων του Κολεγίου ή του ΙΕΚ.

Με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας έγινε αποδοχή της χορηγίας των υποτροφιών που προσφέρει η εταιρεία “Acqua Ο.Ε.”, η οποία δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες εστίασης, στο Βουρκάρι Κέας και εκπροσωπείται από τον κο Καρανικολάου Βασίλη, στον οποίο και στάλθηκε ευχαριστήρια επιστολή για την ευγενική του χειρονομία.

Υποτροφίες σπουδών σε νέους του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών

Με στόχο την ενίσχυση του δικαιώματος όλων των νέων των μικρών ελληνικών νησιών στην Εκπαίδευση και τη γενικότερη στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας, το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών* και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη συμπράττουν, παρέχοντας 50 υποτροφίες σπουδών, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι Γυμνασίου (τουλάχιστον) για το ΑΛΦΑ studies, που κατάγονται φυσικά από μικρά νησιά, όπως η Σύμη, η Ύδρα, ο Πόρος, οι Σπέτσες, οι Παξοί, η Χάλκη, οι Οθωνοί, τα Ψαρά, η Ιθάκη, η Αμοργός, η Αντίπαρος, η Αστυπάλαια, η Πάτμος, η Σίφνος, η Τζιά, η Φολέγανδρος, κ.ά.

Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων εδώ.