ψυχική υγεία και ευεξία

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο του Κέντρου Κοινότητας που ήταν αφιερωμένο στην ψυχική υγεία και ευεξία

Μαζί με 13 άτομα – επισκέπτες του νησιού από την Αθήνα, μιλήσαμε για την διατροφή και την υγεία, την ενασχόληση με τη γη, την προώθηση και κατανάλωση αγνών προϊόντων, τη σημασία της καλής διάθεσης και της θετικής σκέψης με συντονιστή τον ψυχίατρο Αντώνη Λιοδάκη και τη συμβολή του Δημάρχου κου Γιάννη Ευαγγέλου, που μας τίμησε με την παρουσία του στην ομιλία με την οποία άνοιξε το τριήμερο.

Στο σεμινάριο ψυχοδράματος, το Σάββατο, αλληλεπιδράσαμε με την τοπική κοινωνία, δημιουργήσαμε νέες σχέσεις και παρέες, διαπραγματευτήκαμε σημαντικά θέματα και ανοίξαμε νέες προοπτικές συνεργασίας. Τέλος, την Κυριακή, με το όμορφο και εκπαιδευτικό διαδραστικό βίντεο “Χορεύοντας με τον “Ίκαρο” η Βασιλική Καλπάκη έπαιξε και διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους, αλλά και τους γονείς τους και ακολούθησε βόλτα στην παραλία της Κορησσίας και ξενάγηση στην αγορά των παραδοσιακών προϊόντων της Κέας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ισίδωρο Θεοχαρόπουλο για την προσφορά σε χυμούς κ.α. για το σεμινάριο, τους κυρίους Σταύρο Τσίτσο, Στέλιο Πατσουλάκη και Παναγιώτη Νίνο για την διευκόλυνση της πρόσβασης συμμετέχουσας με κινητικά προβλήματα και την καλή τους διάθεση, όπως και τους εργαζόμενους και τον καπετάνιο του Μαρμάρι Εξπρές για την βοήθεια τους. Τέλος να ευχαριστήσουμε το «Κέντρο Ελληνικού Ψυχοδράματος και Κοινωνιοδράματος», και την «Κινητοποίηση στην υγεία» για την όμορφη συνεργασία.