Σταύρος Ξαρχάκος

Λόγω των έκτακτων καιρικών δυσχερειών η προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου συναυλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 20:00, στην Κόκκα Βουρκαρίου. Τα εισιτήρια και οι θέσεις που έχουν ήδη διατεθεί θα ισχύσουν για τη νέα ημερομηνία.

Λόγω της αλλαγής του χώρου διεξαγωγής της συναυλίας, υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίων και των τριών κατηγοριών (20, 10 και 5€). Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο Τοπικό Γραφείο του Δήμου Κέας στην Κορησσία (τηλ. 2288022533) την Τετάρτη 18/9, την Πέμπτη 19/9 και την Παρασκευή 20/9, ώρες 19.00 – 21.30. Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης στην είσοδο του συναυλιακού χώρου, το Σάββατο 21/9 από τις 19.00.

Το σύνολο των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την πρόσκληση ιατρών για τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ

5 ΛΑΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
με τρόπον εντόνως ερωτικόν
Μ. Χατζιδάκις – Μ. Θεοδωράκης – Β. Τσιτσάνης – Μ. Βαμβακάρης – Σ. Ξαρχάκος
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΚΟΚΚΑ, ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΚΕΑΣ | 20.00

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο Σταύρος Ξαρχάκος, θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία θα παρουσιάσει τη συγκλονιστική συναυλία «5 Λαικές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», ένα ξεχωριστό και σπάνιο αφιέρωμα που ενώνει τη νεότερη μουσική ιστορία της χώρας.

Πρόκειται για μία μοναδική ορχηστρική συναυλία, γεμάτη εικόνες, εντάσεις και στιγμές, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά και αποθεώθηκε από το κοινό στον εορτασμό των δέκα χρόνων λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης. Ο μαέστρος, διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ που τον πλαισιώνουν και φωνητικά, μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Ξαρχάκος δίνει ραντεβού με το κοινό της Κέας, και η Κόκκα (Βουρκάρι) πλημμυρίζει με αγαπημένους ήχους και μελωδίες που μας έχουν στιγματίσει, δημιουργώντας μία μαγική και σπάνια βραδιά, κάτω από τον έναστρο ουρανό, που θα θυμόμαστε για καιρό!

Την επταμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί:
Νεοκλής Nεοφυτίδης (πιάνο)
Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν)
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κλασική κιθάρα, νυκτά έγχορδα)
Γιώργος Λιμάκης (κιθάρα)
Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο)
Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς)
Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς)