Δωρεάν σεμινάρια του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 ξεκινά ο νέος κύκλος επιμόρφωσης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα «Ανάδειξη και αξιοποίηση του αγροδιατροφικού πλούτου των Κυκλάδων». Θέμα του πρώτου σεμιναρίου είναι τα «Πιστοποιημένα προϊόντα. Η σημασία των ΠΟΠ, ΠΓΕ και ΕΠΙΠ στην τοπική ανάπτυξη» και ο εισηγητής κ. Θεόφιλος Μασούρας, θα επικεντρωθεί στη διατροφική αξία του γάλακτος και των προϊόντων του, στα παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα, στα προϊόντα που φέρουν σήμα ποιότητας (ΠΟΠ & ΠΓΕ), καθώς και στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων σε μικρές επιχειρήσεις (γαλακτοκομεία).Ο κ. Μασούρας είναι Καθηγητής Γαλακτοκομίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδάκτορας του Universite de Technologie de Compiègne.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτερικό 4) καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο 22820 51490 | Σαντορίνη 22860 25788| Μήλο 2287023970 | Μύκονο 22890 23937 | Νάξο 2285022767 | Πάρο 22840 23031 | Τήνο 2283022404.