Μια Γιορτή για την Καρθαία

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΘΑΙΑ
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

5 ΛΑΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
με τρόπον εντόνως ερωτικόν
Μ. Χατζιδάκις – Μ. Θεοδωράκης – Β. Τσιτσάνης – Μ. Βαμβακάρης – Σ. Ξαρχάκος
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την αλλαγή του χώρου και της ώρας διεξαγωγής της εκδήλωσης “Μια γιορτή για την Καρθαία – Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο αρχαίο θέατρο” ανακοινώνει ο Δήμος Κέας. Η συναυλία θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Κόκκα Βουρκαρίου, στις 20:30, λόγω της πρόβλεψης επικράτησης ισχυρών ανέμων στην περιοχή της Καρθαίας, που δυσχεραίνουν την από θαλάσσης προσέγγιση του αρχαίου θεάτρου.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία συνεχίζεται στο Τοπικό Γραφείο Κορησσίας, όμως επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν και επιτόπου, στην είσοδο του χώρου της συναυλίας, μέχρι εξαντλήσεως τους.

Οι θεατές οι οποίοι είχαν προμηθευτεί ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Καρθαία, μπορούν να απευθύνονται στο Τοπικό Γραφείο Κορησσίας (τηλ. 22880 22533), καθημερινά 19:00 – 21:00, για την επιστροφή των χρημάτων τους. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται στην είσοδο του χώρου της συναυλίας από τις 19.30 έως τις 20.15.

Ο Δήμος Κέας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΘΑΙΑ διοργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΘΑΙΑΣ στις 5.30 το απόγευμα. Ο Σταύρος Ξαρχάκος, θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία θα παρουσιάσει τη συγκλονιστική συναυλία «5 Λαικές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», ένα ξεχωριστό και σπάνιο αφιέρωμα που ενώνει τη νεότερη μουσική ιστορία της χώρας.

Πρόκειται για μία μοναδική ορχηστρική συναυλία, γεμάτη εικόνες, εντάσεις και στιγμές, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά και αποθεώθηκε από το κοινό στον εορτασμό των δέκα χρόνων λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης. Ο μαέστρος, διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ που τον πλαισιώνουν και φωνητικά, μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Ξαρχάκος δίνει ραντεβού με το κοινό της Κέας, και το αρχαίο θέατρο της Καρθαίας πλημμυρίζει με αγαπημένους ήχους και μελωδίες που μας έχουν στιγματίσει, δημιουργώντας μία μαγική και σπάνια βραδιά, κάτω από το φως της πανσελήνου, που θα θυμόμαστε για καιρό!

Την επταμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί:
Νεοκλής Nεοφυτίδης (πιάνο)
Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν)
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κλασική κιθάρα, νυκτά έγχορδα)
Γιώργος Λιμάκης (κιθάρα)
Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο)
Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς)
Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς)

Ευχαριστούμε την ακτοπλοϊκή εταιρεία Goutos Lines για τη χορηγία και την υποστήριξη της.

Μαθετε εδω περισσοτερα για την προπωληση εισιτηριων, τη μεταβαση στην Καρθαια και αλλες χρησιμες πληροφοριες.


Μια Γιορτή για την Καρθαία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
5 ΛΑΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ – ΜΕ ΤΡΟΠΟΝ ΕΝΤΟΝΩΣ ΕΡΩΤΙΚΟΝ
Μ. Χατζιδάκις – Μ. Θεοδωράκης – Β. Τσιτσάνης – Μ. Βαμβακάρης – Σ. Ξαρχάκος

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΘΑΙΑΣ – ΚΕΑ
Τιμή Εισιτηρίων: 5, 10, 20€
Ώρα Προσέλευσης: 17.00
Ώρα ‘Εναρξης: 17.30
Προπώληση Εισιτηρίων: Από τις 24/8, ώρες 19:00 – 21:30,
Κορησσία – Τοπικό Γραφείο Δήμου Κέας, τηλ. 2288022533

Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιεύονται το προσεχές διάστημα στους ιστότοπους του Δήμου Κέας kea.gr και destinationkea.com.