Λήψη μέτρων προστασίας για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τον νέο Κορωνοϊό COVID-19 αλλά και για την προστασία του προσωπικού και των ωφελούμενων του προγράμματος σας ενημερώνουμε ότι:

  • Πριν από κάθε επίσκεψη το προσωπικό θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον κάθε ωφελούμενο, ώστε να ενημερώνεται για την κλινική του εικόνα, αλλά και για να έχει την επιβεβαίωση του ότι επιθυμεί να πραγματοποιηθεί την επίσκεψη.
  • Οι μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων θα πραγματοποιούνται τις ώρες 08.00 – 09.30 στο γραφείο της Κορησσίας, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί με γνώμονα το κοινό καλό και την αγάπη στον συνάνθρωπο μας. Ευαχαριστούμε το προσωπικό του που δίνει τον καλύτερο εαυτό του ώστε κανένας ωφελούμενος να μην στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Αναβολή ταξιδίων επαγγελματιών ψυχικής υγείας των κινητών μονάδων Δυτικών Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ

Λαμβάνοντας υπόψη τα προληπτικά μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, και δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στα Νοσοκομεία, σας ενημερώνουμε ότι δε θα πραγματοποιηθούν τα ταξίδια των επαγγελματιών ψυχικής υγείας των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας ΒΑ και Δυτικών Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

 

Φωτογραφία: freepik.com