δανειστικής βιβλιοθήκης

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κέας σας υπενθυμίζει την λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, σήμερα Τρίτη, 18.30 – 20.30 στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, στο λιμάνι, δίπλα στην Αγία Τριάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» info@desmos.org για την προσφορά των βιβλίων και την εθελόντρια κα Ανίτα Γαλανού και τον σύζυγό της Λεωνίδα, για την μεταφορά παιδικών και εφηβικών βιβλίων στο νησί. Όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο, κο Στέφανο Βρεττό, για την συνδρομή του και τον συντονισμό για τη μεταφορά βιβλίων και παιχνιδιών από την αρχή της προσπάθειας.

Το Σωματείο Δεσμός συντονίζει την δικτύωση ιδιωτών και φορέων για την δωρεά προσφορά αγαθών σε φιλανθρωπικά σωματεία, ΜΚΟ και φορείς με κοινωνικές εθελοντικές δράσεις. Απώτερο στόχο έχει να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

Σας περιμένουμε αυτή την Τρίτη και κάθε Τρίτη 18.30 – 20.30, στο Κέντρο Κοινότητας για να διαβάσετε ή να δανειστείτε κάποιο βιβλίο.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22880 21589, Μιχαέλα Παπαστεργίου.