Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου αποφάσισε τη λήψη κυκλοφοριακών μέτρων στο λιμάνι της Κορησσίας τη Δευτλερα 24 Ιουνίου για την εξασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας. Τα μέτρα θα ισχύουν από τις 05.00 έως τις 21.00 που αποχωρεί το τελευταίο πλοίο από την Κέα.

Αποφασίστηκε:

1. Η πλήρης απαγόρευση στάσης – στάθμευσης και διέλευσης παντώς τύπου οχημάτων – δίκυκλων καθώς και Ε.Π.Θ.Ο. επί του παραλιακού δρόμου Κορησσίας από το ύψος του ξενοδοχείου ΚΑΡΘΑΙΑ.

2. Οι οδηγοί / ιδιοκτήτες κάθε κατηγορίας οχήματος υποχρεούνται όπως προβούν στην έγκαιρη απομάκρυνση των οχημάτων τους από την ανωτέρω οδό. Στην περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί ότι όχημα παραμένει σταθμευμένο θα απομακρύνεται με χρήση γερανοφόρου οχήματος ενώ θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

3. Επιτρέπεται μόνο η είσοδος οχημάτων τροφοδοσίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 06:30 ΕΩΣ 09:00 το αργότερο, καθώς και υπερήλικων ατόμων με Ι.Χ.Ε αποκλειστικά και μόνο για ολιγόλεπτη στάθμευση προς εξυπηρέτηση των απολύτων αναγκαίων ενεργειών τους κατόπιν έγκρισης στελεχών Υπηρεσίας μας τα οποία θα βρίσκονται στην είσοδο του λιμένα.

4. Οι παραβάτες της ανωτέρω απόφασης υπόκεινται σε διοικητικές κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 157 του Ν. Δ. 187/1973 (ΦΕΚ:216Β/1973 ) όπως ισχύει.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-06-2024 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ