Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φετινοί αγώνες δρόμου KEA RUN στην ανοιξιάτικη Κέα. Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, διοργανώθηκαν αγώνες 5χλμ, 10χλμ καθώς και αγώνας για παιδιά, με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι της Κορησσίας, όλοι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη.

Οι αγώνες στάθηκαν αφορμή για αρκετούς αθλητές και αθλητικούς συλλόγους να επισκεφθούν την Κέα, να τρέξουν στις όμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές, να συνεισφέρουν σε κοινωφελείς σκοπούς και να απολαύσουν την Κέα σε μία από τις ομορφότερες περιόδους της. Οι 250 συμμετέχοντες, όλων των ηλικιών, και οι εθελοντές με τον ενθουσιασμό τους έδωσαν παλμό στο νησί και έκαναν την ημέρα ξεχωριστή.

Στην κατηγορία των 10 χλμ. τερμάτισε πρώτος ο COLSON JEROME με χρόνο 00:41:40. Στην κατηγορία των 5 χλμ. πρώτος ήταν ο ΛΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με χρόνο 00:21:19. Στα παιδιά την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Ακολούθησε τελετή απονομής. Κύπελλα δόθηκαν στους τρεις πρώτους αθλητές της κάθε κατηγορίας. Τα κύπελλα και τα μετάλλια ήταν ευγενική χορηγία της οικογένειας Παούρη.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους! Και του χρόνου! Είναι χαρά για εμάς και μια γιορτή για το νησί μας η διοργάνωση αυτή που πλέον αποτελεί θεσμό. Ευχαριστούμε την εταιρία MyRace για την οργάνωση του αγώνα, την Κοινωφελή Επιχείρηση και τους υπαλλήλους του Δήμου Κέας, που όλοι μαζί συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Παούρη, όπως και τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης:

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά τους το Αστυνομικό Τμήμα Κέας, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κέας, το Λιμεναρχείο Κέας, το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, το Medical Spot, το Π.Π.Ι. Κέας και τις επιχειρήσεις: Σβούρα grill house, Eora, Στροφή του Μίμη, Otzias Κουζίνα, Βολάδα Τεχνική ΙΚΕ και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Οτζιά.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, που πάντοτε με φιλόξενη διάθεση κάνουν την διοργάνωση αυτή τόσο ξεχωριστή και τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή, την κατανόηση και την συνεργασία τους.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την εκκίνηση, τον τερματισμό των αγώνων 5 & 10χλμ και τον παιδικό αγώνα.

Εκκίνηση αγώνων 5 & 10 χλμ.:

Εκκίνηση παιδικού αγώνα: