Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα έχουν οι δρομείς που θα κάνουν την εγγραφή τους στους αγώνες και την εξόφληση του κόστους συμμετοχής τους μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση της έκπτωσης είναι η έγκαιρη προσέλευση των συμμετεχόντων (τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την αναχώρηση του πλοίου) στα πρακτορεία των εισιτηρίων.

Η έκπτωση θα είναι:

  • 50% στο πλοίο «Μακεδών» για τα ατομικά εισιτήρια
  • 25% στο πλοίο «Μαρμάρι Express» για τα ατομικά εισιτήρια
  • 20% στο πλοίο «Ιονίς» για τα ατομικά εισιτήρια και αυτά των ΙΧ και των μηχανών

Ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες GOUTOS LINES, ΚΑΡΥΣΤΙΑ Ν.Ε. και ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε. για την προσφορά τους.

Kea Run 2021!

Ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κέας, μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά τους αγώνες δρόμου KEA RUN την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του νησιού και η κοινωνική προσφορά καθώς τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κέας.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 600μ. για παιδιά. Όλοι οι αγώνες έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην Κορησσία. Στις 10.00πμ θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα 10χλμ και στις 10.15πμ του αγώνα 5 χλμ. ενώ στις 12.00μ θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των παιδιών.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει το Σάββατο 2/10, ώρες 16:30 – 19:30 και την Κυριακή 3/10 από τις 08:30 ώρα στο σημείο της εκκίνησης στην Κορησσία (Πλατεία Μνημείου Ηρώων).

Ανά 2,5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα και τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια στα παιδιά. Η οικογένεια Παούρη θα προσφέρει ως δωρεά όπως κάθε χρόνο τα έπαθλα των νικητών. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η ALL ABOUT RUNNING.

περισσοτερες πληροφοριες και εγγραφες

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε παρέα για καλό σκοπό με σκηνικό τα όμορφα τοπία της Κέας!