Ο φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Κέας και Βετεράνων Μεσογείου

Με μεγάλη συγκίνηση υποδεχτήκαμε την Τετάρτη 11 Ιουλίου στην Κέα τους Κύπριους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του αθλητικού Συλλόγου “Άγιος Γεώργιος”. Μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαιμάχων Κέας επισκέφθηκαν το μοναστήρι της Παναγίας Καστριανής. Εκεί τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του Χριστόφορου Πισσαρίδη, που έπεσε ηρωικά κατά την τούρκικη εισβολή το 1974 στην Κύπρο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο Kea events. Αμέσως μετά όλοι μαζί και με τη συνοδεία του Αντωνάκη Ζουλού στο βιολί και του Νίκου Βουτυρά στο λαούτο γευμάτισαν και διασκέδασαν στο εστιατόριο “Μαγαζές”. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Κύπριους παίκτες που επισκέφτηκαν το νησί μας και μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Ο Δήμος Κέας ήταν χορηγός της διοργάνωσης και ο Δήμαρχος Κέας, κος Γιάννης Ευαγγέλου, τιμήθηκε από την κυπριακή ομάδα με έπαινο που του απονεμήθηκε.

Η Goutos lines προσέφερε τα εισιτήρια των παικτών και ο Αλέξης Αγγελόπουλος προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στην ηχητική κάλυψη.

Παλαίμαχοι Κέας VS Βετεράνοι Μεσογείου