Ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κέας, διοργάνωσαν στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2023 ένα διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα, με την υποστήριξη του Συλλόγου Στήριξης ΠΠΙ Κέας «Ερασίστρατος» και τη συνεργασία του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσήλθαν για να δώσουν αίμα εθελοντικά. Κατά τη διάρκεια της δράσης συγκεντρώθηκαν συνολικά 86 μονάδες αίματος, με αρκετούς τακτικούς εθελοντές αιμοδότες αλλά και αρκετούς που αιμοδότησαν για πρώτη φορά.

Ευχαριστούμε πολύ το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο που επισκέπτεται την Κέα 2 φορές το χρόνο για τη διοργάνωση αυτή.

Ευχαριστούμε, επίσης:

  • το Αθλητικό Σωματείο Παλαιμάχων Κέας και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δήμου Κέας που συμμετείχαν δυναμικά και αυτή τη φορά στην αιμοδοσία.
  • Το κ. Χρήστο Βλάχο για τη χορηγία του αναμνηστικού δώρου θερμός για τους αιμοδότες, τον κ. Δημήτρη Ε. Δεμένεγα για την έμπρακτη υποστήριξη και τον κ. Στέφανο Βρεττό για τη μεταφορά των αναμνηστικών δώρων στην Κέα.
  • τον Σύλλογο Στήριξης ΠΠΙ Κέας «Ερασίστρατος» για την χορηγία του έντυπου υλικού για την προώθηση της δράσης.
  • τους «Αnemos Cafe», «Πολίτης Τροφοδοτική Κέας ΑΕ», Φούρνος «Η Κορησσία» και Νίκη Βώσικα για τα είδη του μπουφέ των αιμοδοτών.
  • τις εθελόντριες κ. Ρένα Πουλη και κ. Ιωάννα Αθανασοπούλου που βοήθησαν στη γραμματεία.
 Συγχαρητήρια στους αιμοδότες μας, αλλά και σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την τόσο σημαντική δράση αλληλεγγύης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάρτιο του 2024!