Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και αποκατάστασης

Στο «φουλ» βρίσκονται εδώ και καιρό οι μηχανές του Δήμου, με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση όλων των σημείων του νησιού μας και ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Ήδη αυτές τις ημέρες έχει ξεκινήσει και προχωρά με εντατικούς ρυθμούς ο καθαρισμός των παραλιών του νησιού, ενώ ολοκληρώνεται στο προσεχές διάστημα η αποκατάσταση του οδοστρώματος της χερσαίας λιμενικής ζώνης. Μάλιστα, την Παρασκευή 22 Μαΐου συνεργείο του Δήμου έπλυνε το λιμάνι και τα παρακείμενα καταστήματα.

Ταυτόχρονα, προχωρά η αποκατάσταση του δικτύου οδοφωτισμού, οι αποφράξεις των φρεατίων και η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στο πλαίσιο της αποκατάστασης αυτού κατά την ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης. Η ασφαλτόστρωση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της το αμέσως προσεχές διάστημα.

Το βάψιμο των δημόσιων χώρων, η αποκατάσταση και διάνοιξη χωματόδρομων σε Σπαθί, Οτζιά, Ποίσσες και Αγία Μαρίνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται άμεσα ο καθαρισμός των πηγών και η αποψίλωση χόρτων κατά μήκος του οδικού δικτύου.

Στόχος μας είναι να παραδώσουμε στους συμπολίτες και τους επισκέπτες της Κέας, ένα νησί καθαρό, όμορφο και ευπρεπισμένο, όπως όλοι επιθυμούμε και προς αυτό τον στόχο εργαζόμαστε.

Ευχαριστούμε όλους για την υπομονή και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας, προκειμένου να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους!