ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

 κου Γιώργου Πουσσαίου στην Κέα.

 

            Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 επισκέφτηκε την Κέα ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Πουσσαίος όπου, μαζί με την Αντιδήμαρχο Κέας κα Ειρήνη Βελισσαροπούλου, παραβρέθηκαν στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Κορησσίας καθώς και  του Γυμνασίου με Τάξεις Λυκείου Κέας και του Επαγγελματικού Λυκείου Κέας.

             Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Πουσσαίος είχε συναντήσεις με τους Διευθυντές των Σχολείων και τους εκπαιδευτικούς, όπου –μεταξύ άλλων- ενημερώθηκε για την προσπάθεια ίδρυσης τομέα Γεωπονίας στο ΕΠΑΛ Κέας. Επίσης, συνομίλησε με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και με αυτοκινητιστές αναφορικά με την μεταφορά μαθητών για το σχολικό έτος που μόλις ξεκίνησε.

 

             Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στους μαθητές “Καλή πρόοδο και καλή επιτυχία” στην ευόδωση των προσπαθειών τους και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο δύσκολο και σημαντικό τους έργο. Στο τέλος, μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας και τους μηχανικούς της Περιφερειακής Ενότητας Κέας – Κύθνου επισκέφτηκαν το υπό κατασκευή νέο Δημοτικό Σχολείο Ιουλίδας Κέας και το Δρόμο Καμπί – Χαβουνά, έργα που υλοποιούνται στο νησί υπό την επίβλεψη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.