Ενημέρωση για την κακοκαιρία "Μήδεια" στην Κέα

Σχετικά με την κακοκαιρία “Μήδεια” θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί το σχέδιο “Βορρέας” του Δήμου Κέας. Ένα όχημα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου με πλήρωμα δύο ατόμων κάνει περιπολία στο νησί για τυχόν προβλήματα. Επιπλέον, ένα περιπολικό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Κέας κάνει ανάλογους ελέγχους. Μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν όπου χρειάζεται.

Αυτή τη στιγμή δυσκολίες εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα από τον Παλιόμυλο μέχρι τα Χαβουνά και από το ελικοδρόμιο μέχρι τον Άγιο Λουκά. Συνιστάται η μετακίνηση στις περιοχές αυτές όταν είναι απαραίτητη να γίνεται με οχήματα 4 X 4 ή με οχήματα με αλυσίδες, κυρίως λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Συνιστάται μεγάλη προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες στο σύνολο του οδικού δικτύου, καθώς και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Κλειστά τα σχολεία της Κέας 17 & 18 Φεβρουαρίου – Μάθημα με τηλεκπαίδευση

Με απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία με φυσική παρουσία μαθητών και δασκάλων όλων των μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κέας τις ημέρες Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της σφοδρής χιονόπτωσης και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που προβλέπεται να επικρατήσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων.

Η εκπαιδευτική λειτουργία δε θα διακοπεί, αλλά θα συνεχιστεί μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.

Αστυνομικό τμήμα 2288021100
Λιμεναρχείο 2288021344
Εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο 2288022400
Π.Π. Ιατρείο Κέας 2288022200