Ενημέρωση Δημάρχου Κέας για τα υπό εξέλιξη έργα

Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες που διαχειριζόμαστε καθημερινά, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και της παρουσίας των παρανόμως εισερχομένων προσώπων στο νησί μας, ως Δημοτική Αρχή παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, η αναβάθμιση των υποδομών και η συνολική ανάπτυξη του τόπου μας, ήταν και εξακολουθεί να είναι το όραμά μας. 

Στο πλαίσιο αυτό:

  • Επανακινούμε την -εδώ και χρόνια- στάσιμη μελέτη ύδρευσης Κορησσίας – Οτζιά, επικαιροποιώντας την με νέα στοιχεία, προκειμένου να προχωρήσουμε σε ανάθεση.
  • Συντάσσουμε μελέτη για βελτιώσεις στη δημοτική και αγροτική οδοποιία, σε ό, τι αφορά στα ασφαλτικά έργα και την κατασκευή τεχνικών έργων απορροής ομβρίων υδάτων κατά μήκος αυτής.
  • Συνεχίζουμε το πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», με στόχο να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να ενταχθεί και η περιοχή των Ποισσών στο πρόγραμμα.
  • Σε συνεργασία με την Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (πρώην Ι.Γ.Μ.Ε.)  διερευνούμε τη δυνατότητα διάνοιξης νέων γεωτρήσεων για την εξασφάλιση της επάρκειας νερού για τις ανάγκες του συστήματος. 

Η εντολή όλων για αναβάθμιση του νησιού μας ποικιλλοτρόπως είναι νωπή. Με ψυχραιμία, προσοχή, συλλογική προσπάθεια και συστηματική δουλειά, προχωράμε με το βλέμμα στην επόμενη μέρα.