Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου ύδρευσης της περιοχής των Ποισσών και του συστήματος παρακολούθησης εξ αποστάσεως με ηλεκτρονικά μέσα της σωστής λειτουργίας όλου του δικτύου των Ποισσών και της Ιουλίδας. Ο προϋπολογισμός της μελέτης που εγκρίθηκε είναι 1,6 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.

Ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αλλά και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που σε συνεργασία συντόνισαν την προετοιμασία της μελέτης και την υποβολή του αιτήματος.

Φυσικό αντικείμενο της μελέτης

Η προτεινόμενη πράξη αφορά την κατασκευή νέου αγωγού ύδρευσης των Ποισσών, συνολικού μήκους 3.480 μ., από την νέα δεξαμενή στην περιοχή Αγ. Αναργύρων των Ποισσών και κατά μήκος της Επαρχιακής οδού Κορησσίας – Ποισσών και την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλελέγχου / τηλεχειρισμού στο νέο δίκτυο ύδρευσης των Ποισσών και στο υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης της Ιουλίδας.

Η μελέτη του δικτύου Ποισσών είναι μέρος της μελέτης του δικτύου Κούνδουρου – Κάτω Μεριάς, με την οποία θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο στάδιο η επέκταση ύδρευσης και στις περιοχές αυτές.

Για να δείτε το επίσημο έγγραφο της έγκρισης πατήστε εδώ.