Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος απέστειλε ο Δήμαρχος Κέας, κύριος Γιάννης Ευαγγέλου, μετά την εκπλήρωση των δεσμεύσεων τους κατά την επίσκεψη τους στην Κέα.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κύριος Σταμάτης Ράπτης, ο Α’ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος κύριος Θεόδωρος Κλιάρης και ο Διευθυντής Επιθεώρησης Αττικής και Νήσων Υποναύαρχος κύριος Χάρης Αϊβαλιώτης επισκέφθηκαν το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κέας τον περασμένο Σεπτέμβρη.  Σε σύσκεψη που έγινε, στην οποία συμμετείχε και ο εκτελών χρέη Λιμενάρχη, κύριος Ιωάννης Πλεύρης, παρευρέθη ο Δήμαρχος Κέας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, κύριο Δημήτρη Καβαλιέρο. Στους επισκέπτες αναφέρθηκαν οι λειτουργικές ελλείψεις του Λιμενικού Τμήματος δεδομένης μάλιστα της αύξησης των επισκεπτών κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και των αυξημένων αναγκών του νησιού από την αντίστοιχη αύξηση των δραστηριοτήτων του.

Σε συνέχεια αυτών, το Λιμενικό μας Τμήμα διαθέτει πλέον νέο επιχειρησιακό όχημα και σκάφος. Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή εδώ:

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος

 

Επιπλέον, ο Δήμος Κέας απέστειλε επιστολή προς τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου σχετικά με την ανάγκη ενός στεγασμένου χώρου αναμονής στο Λιμάνι του Λαυρίου. Ο ΟΛΛ μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η αναβάθμιση του υπάρχοντος χώρου αναμονής επιβατών. Ακολουθούν οι σχετικές επιστολές:

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ηγεσία του Λιμενικού ΣώματοςΕυχαριστήρια επιστολή προς την Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος