Η Κοινωφελής Επιχείριση του Δήμου Κέας, συμμετέχοντας στην εθνική κινητοποίηση για την αρωγή των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, διοργανώνει εθελοντικό χρηματικό έρανο με δύο δράσεις.

  1. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να καταθέσουν στον Τραπεζικό λογαριασμό της Κ.Ε.Δ.Κ. (Τράπεζα Πειραιώς, Αρ.λογαριασμού:5703-018517-468, IBAN:GR12 0172 7030 0057 0301 8517 468, Αιτιολογία: Αρωγή Πυρόπληκτων) το ποσό το οποίο επιθυμούν να συνεισφέρουν.
  2. Επιπλέον, η Κ.Ε.Δ.Κ. θα τοποθετήσει έδρανο είσπραξης εισφορών, με απόδειξη, σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Κέας έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Ειδικά για την εκδήλωση “Μια Γιορτή για την Καρθαία”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, όλα τα έσοδα θα διατεθούν επίσης για τον σκοπό αυτό.

Παρακαλούνται οι δημότες και οι επισκέπτες της Κέας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια μας αυτή για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα αποδοθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει για αυτό το σκοπό ο Δήμος Ραφήνας.

 

Φωτογραφία: protothema.gr