Ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κέας, διοργανώνουν, 1 και 2 Οκτωβρίου 2022, ένα διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Τζάνειου Νοσοκομείου και με την υποστήριξη του Συλλόγου Στήριξης ΠΠΙ Κέας «Ερασίστρατος». Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην Κορησσία, στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης», κατά τις ώρες 10.00 – 14.00.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και ένα από τα ακόλουθα έντυπα ταυτοποίησης: ταυτότητα, διαβατήριο, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κάρτα αιμοδότη ή δίπλωμα οδήγησης. Συνιστάται να έχουν πάρει πρωινό και να έχουν κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ.

Στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία θα μπορεί οποιοσδήποτε να ενημερωθεί σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών, να δώσει δείγμα σάλιου και να γίνει υποψήφιος δότης (αφορά ηλικίες 18 – 45). Η δράση γίνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Ευχαριστούμε το Αθλητικό Σωματείο Παλαιμάχων Κέας που θα προσφέρει αναμνηστικό δώρο στους αιμοδότες.

Σας περιμένουμε όλους να κάνουμε μαζί μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης! Συμμετέχουμε στην εθελοντική αιμοδοσία, κάνουμε ένα δώρο ζωής!