Διαδικτυακή καλλιτεχνική έκθεση με θέμα τις Απόκριες

Ο Δήμος Κέας, στις ιδιαίτερες αυτές ημέρες που διανύουμε, προσκαλεί τα παιδιά και τους νέους, αλλά και όποιον νιώθει παιδί, να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή έκθεση που διοργανώνει με θέμα τις Απόκριες.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει καλλιτεχνικές δημιουργίες χωρίς περιορισμό στα μέσα ή τις τεχνικές. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν ένα έργο ζωγραφικής, ένα κολάζ, ένα γλυπτό, ακόμα και ένα έργο ψηφιακής τέχνης (digital art), ή ότι άλλο επιθυμούν που να είναι εμπνευσμένο από την ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τις παραδόσεις του Καρναβαλιού και των Αποκριών.

Τα έργα τέχνης θα πλημμυρίσουν την ιστοσελίδα του Δήμου Κέας που θα φιλοξενήσει στην αρχική της σελίδα αυτήν τη διαδικτυακή έκθεση από το Σάββατο 13 έως την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021. Μπορείτε να στείλετε τις καλλιτεχνικές σας δημιουργίες στο email destinationkea@kea.gr έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αναγράφετε στα έργα το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του καλλιτέχνη.

Φέτος, που δεν θα μπορέσουμε να διασκεδάσουμε παρέα και να χορέψουμε στο Τζιώτικο Καρναβάλι, ας ταξιδέψουμε στα χρώματα του και στις στιγμές κεφιού μέσα από τη φαντασία των παιδιών, αλλά και κάθε φίλου του νησιού μας. Ας αφήσουμε τη δημιουργική μας διάθεση να βάλει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στις ημέρες μας, ενώ παραμένουμε ασφαλείς, μέχρι να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί!

Photo by freepik – www.freepik.com