Σας ενημερώνουμε ότι και τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές δράσεις από το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ».

Πιο συγκεκριμένα, θα επαναληφθούν τα διαδικτυακά εργαστήρια για γονείς με κεντρικό θέμα τα όρια. Σε περίπτωση που δεν έχετε συμμετάσχει σε κάποιο από αυτά τα εργαστήρια, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.  Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε φίλους και συγγενείς, που είναι γονείς παιδιών όλων των ηλικιών και μπορεί να ενδιαφέρονται .

Εργαστήρια για γονείς με κεντρικό θέμα τα όρια, Τετάρτη 16, 23, 30 Νοεμβρίου 2022, πρωινές και απογευματινές ώρες. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: http://thiseaskyklades.gr/?p=5772.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν νέα διαδικτυακά εργαστήρια για γονείς εφήβων με κεντρικό θέμα την εφηβεία.

Εργαστήρια για γονείς εφήβων, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, 28 Νοεμβρίου, 5 Δεκεμβρίου 2022, πρωινές και απογευματινές ώρες. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: http://thiseaskyklades.gr/?p=5774.

Επιπλέον, για όσους έχετε παιδιά – μαθητές/τριες λυκείου, θα πραγματοποιηθούν (σε συνέχεια των περασμένων ετών) μηνιαία διαδικτυακά εργαστήρια.

Εργαστήρια για μαθητές/τριες Λυκείου με τίτλο: “Εφηβικές Ανησυχίες”… κάνε log in!Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των συναντήσεων και δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: http://thiseaskyklades.gr/?p=5711.