ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Σχολική Χρονιά – Εργασίες ανακαίνισης στα σχολεία της Κέας

Με τον Αγιασμό που έγινε με την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς, οι μαθητές των σχολείων της Κέας βρήκαν τα σχολεία τους ανακαινισμένα, φρεσκοβαμμένα και έτοιμα να τους υποδεχτούν και να τους παρέχουν τις απαραίτητες ανέσεις για την εκπαίδευσή τους. Η Δημοτική Αρχή έκανε ότι καλύτερο για να ικανοποιήσει αυτή της την υποχρέωση.

 

Λειτούργησε πλέον κανονικά το Νέο Δημοτικό Σχολείο Κέας στο Σχολικό συγκρότημα της Ιουλίδας, το οποίο είναι από τα πλέον σύγχρονα των Κυκλάδων.

 

Συγχρόνως όμως έγιναν ανακαινίσεις, σε όσες Σχολικές Μονάδες ήταν απαραίτητο. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα της και τα δικά μας σχολεία. Πιο κάτω περιγράφονται οι εργασίες που έγιναν με το πρόγραμμα αυτό.

 

Ευχαριστούμε επίσης τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων για τις υποδείξεις τους, αλλά και τις Σχολικές Επιτροπές και κυρίως τις Προέδρους τους, Μαρία Ξυδοπούλου και Ελευθερία Μορφωνιού που επέβλεψαν τις ανακαινίσεις και επιμελήθηκαν τις προμήθειες του σχολικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

 

Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στις σχολικές μονάδες:

-Γυμνάσιο με τάξεις Λυκείου

Κατασκευή πέργκολας 

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου στο γήπεδο μπάσκετ

-Δημοτικό Κορησσίας

Αντικατάσταση κουφωμάτων 

Αντικατάσταση εσωτερικών πορτών

Αντικατάσταση ξύλινης οροφής στο κεντρικό κτίριο

-Νηπιαγωγείο Ιουλίδας

Επιχρίσματα στην εξωτερική τοιχοποιία.

-Νέο Δημοτικό Σχολείο Κέας

Έγιναν και θα γίνουν από το Δήμο οι απαραίτητες βελτιώσεις και συμπληρώσεις που κρίθηκαν επιβεβλημένες, για θέματα ασφάλειας των μαθητών, αλλά και λειτουργικών αναβαθμίσεων. 

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.