2Η ΔΥΠΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΛΟΙΠΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Σας γνωρίζουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή των υποψηφίων στους ηλεκτρονικούς καταλόγους του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού από την Παρασκευή 19-07-2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι έως και την Παρασκευή 02-08-2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για τις ακόλουθες ειδικότητες:

* * ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
* * ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
* * ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
* * ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
* * ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ (ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ (Α’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ (Β’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ (ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ (Α’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ (Β’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ (Γ’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)
* * ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ (Δ’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://loipoepikouriko.moh.gov.gr

Τέλος επισημαίνονται τα εξής:
* 1. Οι υποψήφιοι που είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες του λοιπού επικουρικού προσωπικού που αναρτήθηκαν στις 04-07-24 στις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενη ενεργοποίηση της πλατφόρμας. Δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενη ενεργοποίηση έχουν όσοι προσλήφθηκαν από τις συγκεκριμένες λίστες (04-07-24) και παραιτήθηκαν εντός 30 ημερών, όσοι μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών τους διαγράφηκαν από τις λίστες (04-07-24) καθώς επίσης και όσοι δεν συμμετείχαν στην προηγούμενη ενεργοποίηση της πλατφόρμας (19/06/2024 – 02/07/2024).

* 2. Το έντυπο 6. ΥΠΕΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ έχει επικαιροποιηθεί. Οι υποψήφιοι που είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη ενεργοποίηση καλούνται να υποβάλουν όλες τις υπεύθυνες δηλώσεις με νέα ημερομηνία.