Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς τα πολυαναμενόμενα “KEA BEACH GAMES 2023” ξεκίνησαν δυναμικά και γράφουν τη δική τους ιστορία. Αξέχαστες εμπειρίες για παιδιά, αθλητές, οικογένειες και λάτρεις του αθλητισμού επρόκειτο να απολαύσουν την Τζιά. Ολοκληρώθηκαν ήδη με μεγάλη επιτυχία τα δύο camp στίβου και beach volley καθώς επίσης το τουρνουά Kea Beach Volley Cup που έγραψε ιστορία οργανώνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την μικτή κατηγορία με δύο άντρες και δύο γυναίκες ανά ομάδα.

Βασικοί συνοδοιπόροι και υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής είναι το ο Δήμος Κέας και οι χορηγοί οι οποίοι στοχεύουν και επενδύουν σε δράσεις που προάγουν και αναβαθμίζουν το νησί!

Το ταξίδι συνεχίζεται στο όμορφο νησί μας με πεζοπορίες, yoga στην Πανσέληνο, αγώνες tennis, camp Ξιφασκίας και μοντέρνου πεντάθλου, ένα εντυπωσιακό GALA Ξιφασκίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και τελειώνει με άλλο ένα Κέα Beach Volley Fun που θα συμμετέχει ένας μεγάλος αριθμός ομάδων της Τζιάς.