Συνέντευξη της Δημάρχου Κέας στο Greek TV London

Πριν από μερικές ημέρες η Δήμαρχος Κέας, κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου, παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στο Greek TV London και τον Άγγελο Χριστίδη.

Συζήτησαν για τον τομέα του τουρισμού καθώς, όπως είπε η Δήμαρχος, η επισκεψιμότητα και η ζήτηση για διαμονή στο νησί είναι ήδη αυξημένες, γεγονός πολύ θετικό για την τοπική οικονομία.

Στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά την Κέα, την πρόσβαση σε αυτήν, το φυσικό της κάλλος, τις πανέμορφες παραλίες, τις δραστηριότητες που προσφέρει, την αρχιτεκτονική, τα τοπικά προϊόντα και την τοπική κουζίνα. Μίλησε για όσα κάνουν το νησί ξεχωριστό, τα μονοπάτια, τα αρχαιολογικά αξιοθέατα, τα ναυάγια και φυσικά προσκάλεσε τον παρουσιαστή και τους τηλεθεατές να επισκεφτούν την Κέα για να τα απολαύσουν όλα αυτά και οι ίδιοι.

Το Greek TV London είναι ένα ελληνικό κανάλι του Λονδίνου που προσφέρει ενημέρωση, πολιτισμό, ψυχαγωγία. Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2021 με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, του πολιτισμού, της ιστορίας και της Ελληνικής κουλτούρας γενικότερα και παρουσιάζει διαρκώς ανοδική πορεία.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: