Δήμος Κέας

r

Ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και σας καλούν για ακόμη μία φορά να κάνετε ένα μοναδικό δώρο ζωής. Γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης και δότης μυελού των οστών. Είναι εύκολο! Δώσε λίγα μόνο λεπτά από το χρόνο σου και κάνε μία πράξη αγάπης, σώσε μία ζωή!

 

Σας περιμένουμε όλους στην Κέα, από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00,

- το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο "Στυλιανός Ρέστης" στην Κορησσία και

- την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Π.Π. Ιατρείο στην Ιουλίδα.

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου/Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας σας ενημερώνει ότι προτίθεται να προβεί στην κατάρτιση μητρώου εργοληπτών (εταιριών - φυσικών προσώπων) για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή, στην περιοχή ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων και Π.Ε. Δωδεκανήσου) για το χρονικό διάστημα έως 31/12/2017. Συνημμένα σας αναρτούμε τη σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τις αιτήσεις ένταξης.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο καλούνται να υποβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, στα Γραφεία της επί της πλατείας Λαϊκής Κυριαρχίας, 84100 Σύρος στην Ερμούπολη Σύρου, fax: 2281084124 και τηλ. 2281362723, αίτηση συμμετοχής (διατίθεται έντυπο) σε κλειστό φάκελο μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ. (λήξη υποβολής αιτήσεων), στην οποία θα αναφέρεται η πλήρης επωνυμία, έδρα, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο (σταθερό-κινητό) και fax, με συνημμένα τα σχετικά δικαιολογητικά που αναφέρονται στην με α.π. 125112/412/11-10-2016 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης διατίθεται από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, για την Π.Ε. Κυκλάδων, στο τηλ. 22813-62723 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Διακήρυξη πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αιτήσεις

για να δείτε την ανακοίνωση, πατήστε εδώ

για να δείτε την υπ΄αριθμ.194/2016 απόφαση ΟΕ, πατήστε εδώ

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κέας προκηρύσσει μία θέση καθαρίστριας με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας 9 μηνών (1 Σεπτεμβρίου 2016 έως 30 Ιουνίου 2017) για το

6/Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΗΣΣΙΑΣ / ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ

 

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, πατείστε εδώ.

 

 

Ο Δήμος Κέας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ξεκινά την υλοποίηση νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.

Δείτε τις διαθέσιμες θεματικές ενότητες εδώ.

Αίτηση Συμμετοχής εδώ.

Λόγω πυκνής χιονόπτωσης και έντονου παγετού, ο Δήμος Κέας ανακοινώνει:

Τη διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μανάδων που εδρεύουν στην Ιουλίδα Κέας Δημοτικό Σχ. Ιουλίδας, Νηπιαγωγείο Ιουλίδας, Γυμνάσιο με τάξεις Λυκείου και στην Κάτω Μεριά Κέας  Δημοτικό Αγ.Νικολάου και Νηπιαγωγείο Αγ. Νικολάου σήμερα Τετάρτη 18/2/2015 από την ώρα 11:00 π.μ.,

Τη μη λειτουργία του ΕΠΑΛ Κέας, σήμερα Τετάρτη 18/2/2015.

Τη μη λειτουργία των σχολικών μανάδων που εδρεύουν στην Ιουλίδα Κέας Δημοτικό Σχ. Ιουλίδας, Νηπιαγωγείο Ιουλίδας, Γυμνάσιο με τάξεις Λυκείου και στην Κάτω Μεριά Κέας  Δημοτικό Αγ.Νικολάου και Νηπιαγωγείο Αγ. Νικολάου αύριο Πέμπτη 19/2/2015.

Εκ του Δήμου

 

Υποβολή Αιτήσεων - Νέα Προγράμματα Κ.Δ.Β.Μ. Κέας

Κατόπιν της ανάρτησης των οριστικών αποτελεσμάτων της υπ’αριθμ. 660/11/71074/09-10-2014  Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτών, ο Δήμος Κέας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, ξεκινά την υλοποίηση νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης. 

Διαβάστε τη σχετική Ανακοίνωση 

Αίτηση Συμμετοχής 

All rights reserved © 2017 - designed &developed by: betwelve