Ο Δήμος Κέας πραγματοποίησε λειτουργική και οπτική αναβάθμιση στην διαδικτυακή του ιστοσελίδα www.kea.gr με κύριο στόχο την αποτελεσματικότερη ενημέρωση των δημοτών και των επισκεπτών του νησιού αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Τι άλλαξε

Η νέα ιστοσελίδα είναι σύγχρονη τεχνολογικά και λειτουργεί το ίδιο καλά σε σταθερούς υπολογιστές όσο και σε φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, μία δυνατότητα που μέχρι στιγμής δεν υπήρχε. Η εμπειρία του χρήστη και η εύκολη πλοήγηση αποτέλεσαν προτεραιότητες στον σχεδιασμό του ιστότοπου. Το κεντρικό μενού αλλά και οι κατηγορίες του οργανώθηκαν και απλοποιήθηκαν, ώστε η ιστοσελίδα να είναι λειτουργική και ευανάγνωστη. Η εμφάνιση της ακολουθεί τις αρχές της νέας οπτικής ταυτότητας του Δήμου Κέας, όπως αυτή σχεδιάστηκε από τον κύριο Γιάννη Καρλόπουλο και τους συνεργάτες του.

 

Ξενάγηση στην αρχική σελίδα

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κέας είναι πλέον χωρισμένη σε τρεις ενότητες:

  • Η Επικαιρότητα
    Στο κεντρικό τμήμα της σελίδας μπορεί κανείς να ενημερωθεί για ότι συμβαίνει τώρα στο νησί (Δελτία Τύπου, Νέα, Εκδηλώσεις).
  • Οι καθημερινές διαδικασίες του Δήμου
    Αριστερά, βρίσκονται όσα αφορούν τις καθημερινές διαδικασίες του Δήμου, δηλαδή Αναρτήσεις πρακτικών, προκηρύξεις, χρήσιμα έγγραφα, αναρτήσεις στο πρόγραμμα Διαύγεια κλπ.
  • Ο προορισμός της Κέας
    Το δεξί τμήμα της σελίδας είναι αφιερωμένο στον προορισμό της Κέας και τις θεματικές τουριστικές του ενότητες. Ο χρήστης οδηγείται στην ιστοσελίδα destinationkea.com, την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κέας για όλα όσα αφορούν τον τουριστικό τομέα.

Το κεντρικό μενού εύκολα και απλά οδηγεί τον χρήστη σε όλες τις κατηγορίες της σελίδας. Στο επάνω μέρος της σελίδας βρίσκεται η αναζήτηση αλλά και ένας χάρτης ώστε να εντοπίσει κανείς εύκολα το Δημαρχείο. Στο κάτω μέρος της σελίδας βρίσκονται διάφορες χρήσιμες πληροφορίες ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να εγγραφεί κανείς στη λίστα επικοινωνίας μας, ώστε να ενημερώνεται για τα νέα του Δήμου Κέας.

Ελπίζουμε ο δικτυακός μας τόπος να αποτελεί πλέον ένα εύχρηστο εργαλείο πληροφοριών αλλά και ένα σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με όσους τον επισκέπτονται. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην αναβαθμισμένη διαδικτυακή μας πύλη.